MISIONI & VIZIONI!

Kompania DEKRA ka qëllim që plani/enterieri juaj të realizohet në mënyre të përkryer, që në të vërtet imagjinata e juaj të realizohet 100% perfekt!

DEKRA pretendon të realizoj cdo imagjinat/planë projektues duke u zhvilluar paralel me teknologjinë dhe makinerin për përpunimi i drurit të bëhet sa më origjinal dhe duke ngritur nivelin e puntorëve të saj që të jenë sa me profesional për kerkesen e produktiti tuaj!

ÇKA OFROJMË NE

DEKRA është kompani e cila është e profilizuar në përpunimin e drurit dhe enterierit me tradite famlijare që nga viti 1948. Kompani tash më ka më shumë se 50 puntorë për realizimin e planit/enterierit tuaj me përvojë 45 vjeqare duke finalizuar cdo detaje me kujdes të shtuar. Kjo kompani tash më ka 2 showroom në Kosovë, njëri është në Vushtri kurse tjetri gjindet në Prishtinë. E profesiojnalizuar edhe nga stafi gjithashu edhe makinerija jonë është nga më të veqnatat në Kosove duke kryer këto sherbime:

DEKRA Kuzhina Kuzhinat Kitchen Prodhimi i Kuzhines tuaj
KUZHINAT
 • Prodhimin e kuzhines tuaj nga druri
 • Montimin e kuzhines tuaj me kujdes
 • Finalizmin dhe montimin e elementeve te kuzhines
DEKRA Dhoma Dhome Dite Dites tuaj Prodhimi i Elemnteve Shtepijake
DHOMË DITE
 • Aenean suscipit vestibulum blandit making
 • Quisque with placerat Porttitor nisi felis
 • Congue in & Tempus anything the best efficitur
DEKRA Dhoma Dhome Gjumit Gjumi Prodhimi i Shtepis Dhomes
DHOMË GJUMI
 • Congue in & Tempus anything the best efficitur
 • Aenean suscipit vestibulum blandit making
 • Nulla consectetur quam mollis scelerisque
Kinder Children Room Dhoma Dhome e Femiljeve Femijet Prodhim Dekra
DHOMË PËR FEMIJË
 • Congue in & Tempus anything the best efficitur
 • Aenean suscipit vestibulum blandit making
 • Nulla consectetur mollis scelerisque
ENTERIER HOTELE/LOKALE
 • Quisque with placerat Porttitor nisi felis
 • Congue in & Tempus anything the best efficitur
 • Aenean suscipit vestibulum blandit making
bedrooms
 • Aenean suscipit vestibulum blandit making
 • Congue in & Tempus anything the best efficitur
 • Nulla consectetur mollis scelerisque

TRAJTIMI I DRURIT

Në një video interesante ju mund të shikoni një shembull jo profesional se si duhet trajtuar drurin me llojet e ngjyrërave të cilat ruajn vetiti e drurit dhe e ushqejnë at. Kujtes kjo mënyrë nuk është profesional dhe është vetem një shembull i huazuar nga YouTube.


*DEKRA nuk aplikon këtë metodë amatore/klasike!

Harta lokacionit: